Maithilvasi ahan sa nivedan je panie parotha banabu aur kha ka dekhu bahut nik lagat yau chaumin sab par jyada dhyan nai diyo
पनीर परौठा
सामग्री
आटा - आधा किलो, तेल - १०० ग्राम, पनीर - १०० ग्राम, धनीपात काटल - अंदाज सँ, नमक - १ चम्मच, मिरचाइ के बुकनी - एक चुटकी, हरियर मिर्चाइ द्स टुकड़ी
विधि - म आटा मे ,द चुटकी नमक मिलाउ, आटा के लरम कऽ कऽ सानि लिअ । आटा मे एक चम्मच तेल मिला कऽ फेर सानि ली । आटा के लोइया बना कऽ थोड़े बेल ली फेज ओइ पर तेल चप्कारि दी ।
ओम्हर पनीर के पीसि कऽ नमक, मिरचाइक बुकनी मिला ली । बेललाह परौठा पर एक चम्मच पनीर दऽ कऽ फेर सँ लोएया बना, परिथनि लगा कऽ हल्लुके हाथ सँ मध्यम आँच पर पका ली आ कोनो तीमन जे नीक लगैत हो तकरा सँग पनीर परौठाक स्वाद ली ।
पनीर परौठा
सामग्री
आटा - आधा किलो, तेल - १०० ग्राम, पनीर - १०० ग्राम, धनीपात काटल - अंदाज सँ, नमक - १ चम्मच, मिरचाइ के बुकनी - एक चुटकी, हरियर मिर्चाइ द्स टुकड़ी
विधि - म आटा मे ,द चुटकी नमक मिलाउ, आटा के लरम कऽ कऽ सानि लिअ । आटा मे एक चम्मच तेल मिला कऽ फेर सानि ली । आटा के लोइया बना कऽ थोड़े बेल ली फेज ओइ पर तेल चप्कारि दी ।
ओम्हर पनीर के पीसि कऽ नमक, मिरचाइक बुकनी मिला ली । बेललाह परौठा पर एक चम्मच पनीर दऽ कऽ फेर सँ लोएया बना, परिथनि लगा कऽ हल्लुके हाथ सँ मध्यम आँच पर पका ली आ कोनो तीमन जे नीक लगैत हो तकरा सँग पनीर परौठाक स्वाद ली ।
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